Cursuri gratuite de Stand-up Paddle și înot pentru copiii din 2 Mai, Limanu, Vama Veche și Hagieni

de admin 2
0 comentariu 23 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Răzvan Marinescu și Tudor Vlad, doi antrenori dornici să promoveze sporturile nautice și educația copiilor, au inițiat un proiect de cursuri gratuite de Stand-up Paddle (SUP) și înot pentru copiii din 2 Mai, Limanu, Vama Veche și Hagieni.

Cursurile se desfășoară voluntar și au loc în fiecare dimineață, începând de la ora 7:00, pe plaja mare din 2 Mai, în dreptul primului post salvamar. Sportivi cu experiență vor fi prezenți pentru a oferi lecții copiilor care doresc să învețe Stand-up Paddle și înot.

Proiectul își propune să dezvolte abilitățile sportive ale copiilor și să îi introducă în lumea sporturilor nautice, oferindu-le oportunitatea de a se distra și a se antrena în mod plăcut și distractiv.

De asemenea, în fiecare vineri va avea loc o mini-competiție între cursanți, unde aceștia își pot pune în practică cunoștințele și își pot demonstra abilitățile dobândite în timpul cursurilor.

Proiectul este deschis tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani, iar toți sunt invitați să participe și să se bucure de activitățile sportive pe apă.

Încurajăm copiii să se alăture și să participe în număr cât mai mare la aceste cursuri gratuite de Stand-up Paddle și înot, cu motivația “Sport for fun”!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00