Dabo Doner intră în insolvență: Datoriile se ridică la peste 10 milioane de lei

de admin 2
0 comentariu 214 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Afaceristul Daniel Paștiu, fondatorul lanțului Dabo Doner, se confruntă cu grave probleme financiare, iar firma sa, Dabo Internațional SRL, a intrat în insolvență.

Cu peste 30 de francize, inclusiv în Constanța, Paștiu a ajuns la această decizie în urma executării silitelor și a datoriilor în valoare de peste 10 milioane de lei. În ciuda încercării inițiale de a aplica concordatul preventiv, acesta a fost respins de instanță. În prezent, Dabo Internațional SRL se află în procedura generală de insolvență, iar tribunalul a desemnat un administrator judiciar provizoriu.

Pe lângă datoriile considerabile, Paștiu a fost confruntat cu cereri de executare silită din partea mai multor firme. Tipo Trib a solicitat deschiderea procedurii de insolvență pentru Dabo Internațional SRL în iulie 2022 și a obținut aprobarea pentru executarea obligațiilor dintr-un contract de închiriere. Situația financiară a companiei a fost dificilă, având o cifră de afaceri în valoare de 10.370.183 lei în 2021, fără a înregistra profit, iar datoriile s-au acumulat la peste 10 milioane de lei.

Această decizie a fost una dificilă pentru Daniel Paștiu și firma sa, iar Dabo Doner, care deține o prezență semnificativă în industria de fast-food, va trebui să treacă prin procesul de insolvență și restructurare pentru a se recupera din dificultățile financiare actuale.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00