Înghețată de afine

de admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 500 ml frişcă (30% grăsime);
  • 250 g afine;
  • 150 g zahăr pudră;
  • 1 lingură zeamă de lămâie;
  • afine, pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Speli afinele şi le pui în blender cu zahărul pudră şi zeama de lămâie. Mixezi până obţi un piure fin, pe care îl treci prin sită, pentru a îndepărta cojile. Dai deoparte.
  2. Mixezi frișca rece la viteză mare 1-2 minute, până capătă o consistenţă uşor aerată, dar fără să se întărească. Torni piureul de fine şi îl încorporezi uşor cu o spatulă.
  3. Pui compoziţia într-o caserolă închisă ermetic şi o dai la congelator 8-10 ore. Serveşti îngheţata decorată cu afine proaspete.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00