Noul update al Windows 10 îngrijorează comunitatea de gameri

de admin 2
0 comentariu 47 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

În ciuda faptului că majoritatea gamerilor de pe PC folosesc în continuare Windows 10 ca sistem de operare, ultima actualizare lansată de Microsoft pare să le ofere o altă perspectivă.

Recentul update cumulativ (KB5028166) a început să încetinească semnificativ o serie de PC-uri, iar consecințele sunt cel mai evident vizibile în lumea jocurilor. Comunitatea, neliniștită de această situație, și-a exprimat îngrijorarea pe forumuri precum Reddit, căutând soluții și explicații.

Un utilizator de pe Reddit a relatat: “Toate calculatoarele clienților mei durează o veșnicie să se repornească după această actualizare și nu există nimic ce pot face. În această dimineață, toți clienții m-au sunat, nemulțumiți că nu își pot desfășura activitățile obișnuite pe PC-urile lor.”

Din păcate, nu este un caz singular, ci mulți gameri au raportat probleme grave în jocuri, cum ar fi întreruperi ale imaginii (stuttering), blocări ale ecranului (freezing) și o scădere drastică a performanței. Toate aceste probleme au apărut după instalarea ultimei actualizări, ceea ce indică în mod clar că aceasta este sursa problemelor recente înregistrate pe sistemele cu Windows 10.

Deși Microsoft nu a oferit încă o soluție la aceste probleme, este probabil că sunt deja conștienți de situație. Din nefericire, aceasta nu este prima dată când astfel de incidente au avut loc după lansarea unei actualizări pentru Windows 10, și, probabil, nu va fi nici ultima. În aceste circumstanțe, cea mai sigură măsură pe care o puteți lua în prezent este să nu efectuați actualizarea.

Dacă actualizarea s-a efectuat deja din cauza setărilor de auto-update, puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare utilizând funcția de rollback din meniul Windows Update. Până când Microsoft nu furnizează o soluție clară și eficientă, vă recomandăm să nu actualizați sistemul, pentru a evita posibilele neplăceri și disfuncționalități cauzate de această actualizare problematică.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00