Se asfaltează străzile din Mangalia afectate de modernizarea rețelei de apă și canalizare

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia informează cu privire la desfășurarea lucrărilor de asfaltare a străzilor afectate de extinderea și reabilitarea rețelei de apă și canalizare, inițiate de Regia de apă în cursul anului trecut. În prezent, intervine pe străzile unde lucrările de înlocuire a conductelor de apă și canalizare au fost finalizate, precum Gral Vârtejanu, Griviței și Sirenei.

Începând din săptămâna viitoare, se va demara procesul de asfaltare pe străzile Negru Vodă și 1 Decembrie 1918, acoperind toate segmentele de stradă unde au avut loc intervențiile realizate de RAJA.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a subliniat importanța acestui proiect susținut cu fonduri UE, deoarece sectorul de apă și apă uzată necesită o intervenție urgentă, fiind lăsat în urmă fără investiții timp de peste 50 de ani atât în oraș, cât și în stațiuni. Desfășurarea mai multor șantiere în același timp poate genera disconfort atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni, însă primarul a asigurat comunitatea că sunt dispuse toate eforturile pentru a rezolva problemele edilitare și că se cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate pe durata lucrărilor.

Această știre a fost emisă pentru a menține populația la curent cu stadiul lucrărilor de infrastructură din municipiu și pentru a comunica transparența și implicarea administrației în rezolvarea problemelor legate de rețelele de apă și canalizare.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00