SEAS: Magie și Spectacol la Constanța și București

de admin 2
0 comentariu 24 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

În a doua săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, constănțenii au avut parte de un spectacol impresionant oferit de Teatrul de Animație Țăndărică București, intitulat “Freestyle Puppetry”. În Parcul Arheologic, artiștii talentați au îmbinat măiestria păpușarilor cu teatrul de animație, creând un eveniment inedit în spații neconvenționale.

“Freestyle Puppetry” se remarcă prin diversitatea tehnicilor de mânuire a păpușilor, oferind momente captivante cu păpuși la masă, marionete și păpuși compuse. Spectacolul interactiv a fascinat publicul de toate vârstele, iar interacțiunea cu păpușile și actorii a adăugat o notă specială.

Mâine, pe 21 iulie, spectacolul “Povestiri Culese” va fi prezentat de Teatrul Godot București și Teatrul de Stat Constanța în apropierea Primăriei Constanța. O poveste despre puterea cuvintelor și a prieteniei, în care se regăsesc două generații ce coexistă într-o lume agitată.

Pe 22 iulie, Teatrul Nottara București ne așteaptă la Teatrul de Vară Soveja cu spectacolul “Fazanul”, o comedie ingenioasă despre “păcălitorul păcălit”, cu umor subtil și moravuri tratate cu cinism delicat.

Încheind cu emoție, pe 23 iulie, tot Teatrul Nottara București aduce spectacolul “Lecția” în Parcul Arheologic, sub regia lui Felix Alexa, o poveste despre un sistem educațional crud, într-o montare care captivează și amuză în același timp.

SEAS, eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și sprijinit de Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța, își propune să ofere spectacole de teatru și muzică de calitate publicului din Constanța și turiștilor. Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall sau online, pe platforma MyStage. Reduceri Early Bird sunt disponibile pentru cei ce achiziționează bilete în avans.

Mai multe informații pe website-ul: https://www.seas.ro/

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00