Spaghete picante

de admin 2
0 comentarii 59 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 250 g spaghete;
  • 150 g kaizer;
  • 1 ardei iute; 
  • 1 ceapă;
  • 50 ml vin roşu;
  • 375 g roşii pasate;
  • 1 lingură pastă de tomate;
  • 30 g parmezan;
  • sare;
  • busuioc proaspăt, opţional.

Mod de preparare:

  1. Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Dacă vrei, le poţi fierbe cu 1 minut mai puţin, ast­fel încât pastele să fie al dente.
  2. Tai în bucăţi kaizerul şi-l pui într-o tigaie încinsă. Amesteci constant până se rumeneşte pe toate părţile.
  3. Adaugi ceapa mărunţită şi jumă­tate din ardeiul iute tocat. Ames­teci până se înmoaie ceapa.
  4. Apoi torni vinul şi laşi să fiarbă până scade sosul. Pui roşiile pasate, în care ai dizolvat pasta de to­mate, potriveşti gustul de sare şi ţii pe foc până se îngroaşă puţin sosul.
  5. Adaugi pastele, amesteci şi mai laşi încă 2 minute.
  6. Înainte să serveşti, presari restul de ardei iute tocat, parme­zanul ras şi, dacă vrei, frunze de busuioc.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW