Apple explorează dezvoltarea unui chatbot AI intern, conform unui raport

by admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Potrivit unui raport recent realizat de Mark Gurman de la Bloomberg, Apple pare să exploreze utilizarea inteligenței artificiale în dezvoltarea unui chatbot intern. Chatbot-ul AI este deja în uz printre angajații companiei și este folosit ca un instrument util în gestionarea sarcinilor de zi cu zi.

Cu toate că se află în stadiul incipient, echipa de la Apple nu pare să aibă încă o direcție precisă pentru chatbot. Unii angajați au început să-l folosească pentru a-și ușura munca, dar se pare că și-au pus problema extinderii acestuia în cadrul serviciului AppleCare, pentru a oferi suport angajaților care interacționează cu clienții. Deși planurile precise rămân deocamdată confidențiale, există discuții în interiorul companiei cu privire la modul optim de implementare a acestei tehnologii AI.

Compania Apple este cunoscută pentru abordarea lor meticuloasă și deliberată în dezvoltarea și lansarea noilor tehnologii. În timp ce gigantii concurenți precum Google și Microsoft au experimentat cu chatbot-urile AI, impactul lor în domeniul tehnologiei nu a fost deocamdată considerabil. Cu toate acestea, Apple a demonstrat în trecut că preferă să dezvolte tehnologii cu funcționalitate bine gândită și performanță superioară, mai degrabă decât să se grăbească să le aducă pe piață.

Deși se estimează că mai este o cale de urmat până când roboții AI vor fi larg utilizați în industria tehnologică, Apple rămâne un nume important de urmărit în evoluția acestui domeniu. Istoria companiei sugerează că, atunci când vor lansa o inovație, aceasta va fi integrată într-un mod funcțional și cu adevărat valoros pentru utilizatori, ceea ce le conferă un avantaj competitiv semnificativ. Cu timpul, vom vedea cum se va dezvolta această poveste cu inteligența artificială și cum va reuși Apple să-și aducă contribuția în acest domeniu în continuă evoluție.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00