Black Sea Air Show: Un spectacol aerian de excepție în data de 5 august!

de admin 2
0 comentariu 58 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, împreună cu partenerii săi, Aeroclubul României și Agenția de turism și evenimente Mistral Tours & Events, anunță cu mândrie cea de-a II-a Ediție a Constanța Black Sea Air Show, un eveniment de excepție ce va avea loc pe data de 5 august 2023. Show-ul aerian va beneficia de sprijinul Forțelor Aeriene Române, Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și al Primăriei Mihail Kogălniceanu – Constanța.

Evenimentul va aduce în prim-plan un spectacol de neuitat, cu evoluții spectaculoase ale aeronavelor, pentru a încânta publicul prezent în zona Constanța. Detaliile complete despre participanții și programul acestui show de excepție vor fi anunțate în curând, iar așteptările sunt mari pentru o zi plină de adrenalină și bucurie în aer.

Cea de-a II-a Ediție a Constanța Black Sea Air Show reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii aviației și pentru toți cei interesați să asiste la acrobații aeriene impresionante, executate de piloți talentați și aeronave de excepție. În plus, evenimentul va oferi ocazia de a cunoaște mai îndeaproape tehnologia și echipamentele utilizate în domeniul aviatic.

Organizatorii se angajează să ofere un show aerian de calitate și siguranță, respectând toate regulamentele și măsurile de securitate. Astfel, spectatorii se pot bucura de un spectacol fascinant într-un mediu protejat și controlat.

Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim mai multe detalii despre Cea de-a II-a Ediție a Constanța Black Sea Air Show, iar publicul să fie pregătit să trăiască o experiență de neuitat în cadrul acestui eveniment de referință în lumea aviatică.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00