Metoda „Bebelușul părăsit”: Noul mod de înșelăciune și furt din autovehicule

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Asociația “Save Our Souls” avertizează asupra unei noi metode de tâlhărie care a început să fie folosită de hoți, numită “bebelușul părăsit”. Potrivit asociației, aceasta este o șmecherie ingenioasă prin care șoferii sunt înșelați și li se fură bunurile din autovehicule.

Hoții implementează această metodă prin abandonarea unor obiecte precum un scaun de mașină, un cărucior sau hăinuțe de copilaș, lăsate pe marginea drumului sau într-un loc izolat, astfel încât să creeze impresia că un copil a fost părăsit în zonă. Scopul este de a atrage atenția șoferilor și de a-i determina să se dea jos din mașini pentru a investiga situația aparent urgentă.

În momentul în care șoferii se apropie de cărucior sau de alte obiecte, hoții profită de ocazie și vin prin spate, făcându-se nevăzuți, pentru a fura tot ce apucă din autovehiculele nesupravegheate.

Asociația “Save Our Souls” trage un semnal de alarmă cu privire la această nouă metodă de tâlhărie și îndeamnă șoferii să fie precauți. În cazul în care observă situații suspecte, cum ar fi cărucioare sau scaune de mașină abandonate în locuri neobișnuite și izolate, șoferii sunt sfătuiți să nu se dea jos din vehicule. În schimb, aceștia ar trebui să anunțe imediat autoritățile pentru a interveni în situația respectivă.

Este esențial ca toți participanții la trafic să fie conștienți de această nouă strategie a hoților și să evite expunerea la riscuri inutile. Atenția și vigilența pot preveni astfel de infracțiuni și pot asigura siguranța cetățenilor în timpul călătoriilor lor.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00