46
Ingrediente:
- 1 lingură unt;
- 1 linguriţă usturoi pudră;
- 40 g pesmet;
- 1 aluat foitaj;
- 3 felii caşcaval, tăiate pe jumătate;
- 3 felii brânză, tăiate pe jumătate;
- sos picant, opţional.
Mod de preparare:
- Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Topeşti untul împreună cu usturoiul pudră câteva secunde. Amesteci cu pesmetul.
- Întinzi aluatul şi îl decupezi în 6 pătrate. Aşezi o felie de caşcaval şi una de brânză pe fiecare, apoi rulezi.
- Treci rulourile prin compoziția cu pesmet, apoi le pui într-o tavă tapetată. Crestezi fiecare pachețel în 2-3 locuri.
- Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumenesc. Servești cu sos picant.
Poftă bună!