Pachețele de brânză și usturoi

de admin 2
0 comentarii 46 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 lingură unt;
  • 1 linguriţă usturoi pudră;
  • 40 g pesmet;
  • 1 aluat foitaj;
  • 3 felii caşcaval, tăiate pe jumătate;
  • 3 felii brânză, tăiate pe jumătate;
  • sos picant, opţional.

Mod de preparare:

  1. Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Topeşti untul împreună cu usturoiul pudră câteva secunde. Amesteci cu pesmetul.
  2. Întinzi aluatul şi îl decupezi în 6 pătrate. Aşezi o felie de caşcaval şi una de brânză pe fiecare, apoi rulezi.
  3. Treci rulourile prin compoziția cu pesmet, apoi le pui într-o tavă tapetată. Crestezi fiecare pachețel în 2-3 locuri.
  4. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumenesc. Servești cu sos picant.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW