CNAS caută specialiști IT pentru proiectele de digitalizare în sănătate

de admin 2
0 comentariu 34 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) lansează un proiect ambițios pentru digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate și, în acest sens, vizează constituirea unei echipe de specialiști de top în tehnologia informației și comunicațiilor.

Prin proiectul său, CNAS are în vedere realizarea unor transformări majore în infrastructura IT a sistemului de asigurări de sănătate. Printre obiectivele urmărite se numără re-arhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale folosite în cadrul sistemului (precum certificatele de concediu medical, biletele de trimitere sau scrisorile medicale). De asemenea, CNAS se propune să implementeze rețeta electronică europeană în România și să contribuie la crearea dosarului electronic de sănătate la nivel european.

Pentru a duce la îndeplinire aceste obiective, CNAS anunță deschiderea a cinci posturi contractuale vacante pentru specialiști IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = aproximativ 20.000 lei net). Contractul de muncă va fi pe durată determinată, având o perioadă minimă de 30 de luni.

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs până miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv. Detalii complete privind condițiile de participare la concurs, calendarul acestuia, bibliografia și cerințele pentru fiecare post sunt disponibile pe site-ul oficial al CNAS, www.cnas.ro, la secțiunea “Informații publice”, subsecțiunea “Posturi vacante”.

De asemenea, anunțul complet al concursului poate fi consultat direct accesând linkul: https://cnas.ro/wp-content/uploads/2023/07/Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07.2023.pdf.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00