Cocktail cu pepene roșu și vin alb

de admin 2
0 comentarii 50 vizualizari 0 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 750 ml vin alb, demi-dulce;
  • 300 ml pepene roșu, piure;
  • 200 g pepene roșu, cubuleţe;
  • 200 ml apă minerală;
  • 1 lămâie;
  • 1 lime.

Mod de preparare:

  1. Ai grijă să scoţi toţi sâmburii de la pepene.
  2. Amesteci piureul de pepene cu vinul, adaugi apa minerală şi felii de lămâie şi lime.
  3. Pui cubuleţele de pepene şi ţii la rece până când serveşti.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW