Paste cu brânză

de admin 2
0 comentarii 39 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 440 g paste;
  • 500 ml lapte (sau mai mult dacă este nevoie);
  • 220 g brânză rasă;
  • 1 lingură muştar dijon;
  • sare.

Mod de preparare:

  1. Într-o cratiţă pui pastele şi laptele până dă în clocot. Apoi redu focul și lasă să fiarbă 20 minute, până când pastele s-au înmuiat, amestecând frecvent ca să nu se lipească.
  2. Ia de pe foc, adaugă brânza şi sarea. Amestecă ca să se combine ingredientele. Adaugă şi muştarul.
  3. Acoperă cratița, lasă să stea 5 minute. Apoi amestecă din nou şi poţi servi. Mai poţi adăuga o lingură sau mai mult lapte şi să amesteci uşor.
  4. Opţional, poţi da la cuptor. Transferi cratița într-un tavă, presari deasupra un strat generos de brânză și coci timp de circa 10 minute până când brânza s-a topit.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW