Patronii Dedeman neagă asocierea cu CSA Steaua

de admin 2
0 comentariu 45 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

După ce au circulat informații privind o posibilă implicare a patronilor Dedeman în fotbalul românesc prin asocierea sau preluarea CSA Steaua, președintele Dedeman, Dragoș Pavăl, a transmis o declarație către stiripesurse.ro pentru a respinge aceste speculații.

În declarație, Dragoș Pavăl a afirmat că nu există nicio implicare sau interes din partea companiei lor pentru a investi în echipa menționată. Mai mult decât atât, el a ținut să sublinieze că nu au avut și nici nu au în plan nicio discuție sau negociere cu privire la preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu Ministerul Apărării Naționale în vederea administrării acesteia.

Precedentul context al știrii sugera că Frații Pavăl, acționarii Dedeman, ar putea deveni parte a unei societăți înființate alături de Ministerul Apărării Naționale, care să administreze echipa de fotbal a Stelei. Totuși, aceste speculații sunt acum negate de către Dragoș Pavăl.

CSA Steaua se confruntă cu o interdicție de a promova în prima ligă, datorită finanțării sale din partea Ministerului Apărării. Potrivit legii sportului, cluburile finanțate de la bugetul de stat nu au dreptul să evolueze în prima ligă.

În concluzie, conform precizării transmise redacției, Dedeman nu are nicio intenție sau plan de a investi sau a se asocia cu echipa de fotbal CSA Steaua București, infirmând astfel speculațiile anterioare.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00