Primul zbor charter Tel Aviv – Constanța aduce 220 de turiști israelieni pe litoralul românesc

de admin 2
0 comentariu 58 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ieri, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, a aterizat primul zbor charter Tel Aviv – Constanța din acest sezon, aducând 220 de turiști israelieni pe litoralul românesc al Mării Negre. Acesta a fost un moment de bucurie pentru operatorul charterului, compania israeliană TLV Booking, care a înregistrat o ocupare de 100% a aeronavei companiei HiSky.

Compania TLV Booking a contractat pentru acest sezon hoteluri exclusiv din grupul Phoenicia Resorts Mamaia Nord, oferind pachete de vacanță cu valori medii între 800 și 1000 Euro/persoană.

Corina Martin, Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România și Președinte de Onoare al RESTO Constanța, a exprimat sprijinul pentru revenirea charterelor din Tel Aviv către Constanța, considerând acest zbor charter ca fiind singurul de incoming către litoral.

De asemenea, s-a solicitat Organizației Municipale de Turism (OMD) Constanța-Mamaia și OMD Județ Constanța să-și reia prezența la Târgul de Turism din Israel în primăvara viitoare. În trecut, s-au derulat campanii de promovare în colaborare cu Asociația Litoral-Delta Dunării pe această piață externă, cu rezultate pozitive în atragerea de turiști în vacanță pe litoralul românesc.

Un turist israelian, ai cărui părinți sunt de origine română, a mărturisit că a ajuns pentru prima dată în România cu primul charter sosit acum zece ani. De atunci, a mai revenit de câteva ori, iar actuala sa călătorie marchează a șasea vizită în țara noastră pentru vacanță. Turistul a apreciat frumusețea României și a declarat că îi place că poate vorbi limba locală și că totul în jur este verde și frumos.

Cristiana Belu, reprezentanta Phoenicia Resort, a exprimat onoarea de a fi singurii gazde de pe litoralul românesc pentru turiștii din Israel și a subliniat calitatea serviciilor oferite. Turiștii se bucură nu doar de mesele principale și excursiile pregătite pentru ei, ci și de un program de animație bine conturat, care se desfășoară de la primele ore ale dimineții până seara târziu. Sunt așteptate în total cinci serii de aproximativ 250 de persoane fiecare, promițând o experiență de vacanță memorabilă pe litoralul românesc.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00