Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, și fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, se alătură organizației PSD Dolj

de admin 2
0 comentariu 32 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Organizația PSD Dolj, sub conducerea europarlamentarului Claudiu Manda și a primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, se pregătește să primească noi membri de marcă. Potrivit informațiilor furnizate de Gazeta de Sud, Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, care deține funcția de tehnocrat în Guvern, urmează să adere la PSD. Alături de el, în partid va intra și Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei.

Conform declarațiilor lui Adrian Câciu, planul său este să se alăture Organizației PSD pentru a aduce sprijin și implicare într-un partid serios, care îi va oferi mai multe oportunități de a contribui la dezvoltarea României. Ministrul a menționat că vrea să ajute PSD-ul, având în vedere că în trecut a primit sprijin din partea acestuia pentru a deveni primarul Craiovei în 2004. Cu un sentiment de recunoștință și obligație morală, Adrian Câciu dorește să se implice activ în eforturile și activitățile partidului, pentru a-l sprijini în continuare pe actualul primar.

La rândul său, Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, a confirmat că va adera la PSD și că dorește să se implice în susținerea partidului. El a subliniat faptul că, prin acest pas, dorește să întoarcă favoarea primită de la PSD în trecut și să contribuie la progresul și consolidarea partidului.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00