Prăjitură cu iaurt grecesc

by admin 2
0 comentariu 29 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru blat:

  • 150 g fulgi de ovăz;
  • 50 g nuci;
  • 1 praf scorţişoară;
  • 1 praf de sare;
  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri miere.

Ingrediente pentru umplutură:

  • 200 g cremă de brânză;
  • 200 g iaurt grecesc;
  • 50 g miere;
  • 1 ou;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • căpşuni, pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de brioşe în forme. Combini fulgii de ovăz cu nucile sfărâmate, scorţişoara, sarea, uleiul şi mierea. Omogenizezi şi pui câte o lingură de blat în forme, presând până se nivelează. Dai la cuptor pentru 10 minute.
  2. Separat, mixezi crema de brânză, adaugi iaurtul, mierea, oul şi esenţa de vanilie. Pui umplutura în forme şi dai din nou la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. După ce s-a răcorit, ornezi cu căpşuni tăiate.

Poftă bună!

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00