Scriitorul Cristian Cealera ne invită la lansarea noii sale cărți “Poveștile Mării Negre”

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Dragi prieteni,

Astăzi marchez o aniversare specială – cu exact trei ani în urmă, am lansat ultima mea carte, romanul de reconstituire istorică “Piața Independenței – Amintiri din ziua aceea”, o poveste fascinantă despre Constanța interbelică, cu acțiunea desfășurată într-o singură zi, pe 23 iulie 1926.

Deși timpul a trecut, nu am uitat niciodată de seria “Poveștile Mării Negre”, iar acum sunt încântat să vă anunț că sunt pregătit pentru lansarea oficială a noului volum, al IV-lea din această serie.

Vă invit cu căldură să fiți alături de mine vineri, 28 iulie, începând cu ora 12:00, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța. Acolo voi dezvălui “Poveștile Mării Negre, volumul IV – Oamenii, Eroii, Zeii”. Sper din suflet că veți fi alături de mine și de această dată, așa cum ați fost mereu, încă de la prima carte din serie, lansată în 2014.

Vă mulțumesc din inimă pentru tot sprijinul și prietenia voastră de-a lungul acestor ani minunați de călătorie literară. Fără voi, toate aceste povești n-ar fi fost posibile.

Cu mare entuziasm și nerăbdare, vă aștept să fim din nou împreună și să sărbătorim lansarea acestei noi cărți ce explorează universul fascinant al Mării Negre.

Cu drag și recunoștință,

Cristian Cealera Scriitor, istoric și publicist

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00