Cartofi umpluți cu ciuperci

de admin 2
0 comentariu 18 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi;
  • 2 linguri ulei;
  • 500 g ciuperci;
  • 150 g ceapă;
  • 100 g făină;
  • sare, piper;
  • mărar.

Mod de preparare:

  1. Fierbe cartofii curăţaţi în apă cu sare, până intră furculiţa în ei.
  2. Între timp căleşte ceapa în ulei împreună cu ciupercile tocate. Asezonează cu sare şi piper, după gust, şi, când s-a rumenit, dă deoparte şi adaugă mărarul tocat.
  3. Scurge cartofii şi lasă-i la răcit, după care zdrobeşte-i şi amestecă-i cu făina. Fă chiftele din cartofi, pe care le aplatizezi.
  4. Aşezi câte o lingură de umplutură. Pune deasupra o altă chiftea aplatizată. Încinge din nou uleiul din tigaie şi prăjeşte aceste chiftele de cartofi până se rumenesc pe ambele părţi.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00