Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează festivitatea de absolvire a Promoției 2023

de admin 2
0 comentariu 66 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu” organizează, în data de vineri, 28 iulie, începând cu ora 10:30, pe platoul din incinta unității, festivitatea de absolvire și acordare a primului grad militar absolvenților Promoției 2023, denumită onorific “General Constantin Christescu – 100”.

Ceremonia va marca învestirea a 88 de absolvenți școlarizați pentru Forțele Navale Române cu gradul de maistru militar clasa a V-a, a patru absolvenți școlarizați pentru Serviciul de Telecomunicații Speciale cu gradul de maistru militar clasa a IV-a, a 13 absolvenți școlarizați pentru Poliția de Frontieră cu gradul de agent de poliție, precum și a 8 absolvenți școlarizați pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență cu gradul de maistru militar clasa a IV-a. Toți cei 113 absolvenți vor primi repartiție în unități militare din Forțele Navale Române, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Conducătorul acestei promoții, maistru militar clasa a V-a Silviu Păun, în vârstă de 28 de ani și originar din Cobadin, județul Constanța, a urmat cursurile specialității de Radiolocație navală. Înainte de a absolvi Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, M.m. V Silviu Păun a finalizat studiile la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, la Universitatea „Ovidius” din Constanța, obținând diploma de licență și master în specializarea Ecologie și protecția mediului. Înainte de a se înscrie la Școala Militară în 2021, el a lucrat timp de patru ani ca inspector de siguranță și sănătate în muncă în cadrul Primăriei Cobadin.

Pe parcursul școlarizării, M.m. V Silviu Păun s-a remarcat constant prin rezultate deosebite, anticipându-se astfel obținerea titlului de șef al promoției. Alegând să continue în Forțele Navale Române, el a optat pentru o funcție la bordul fregatei „Regina Maria”, unde își propune să contribuie la echipă cu cunoștințele acumulate și să se dezvolte ca maistru militar de marină, alături de unul dintre echipajele de elită ale Marinei Române.

La festivitate vor fi prezenți oficialități de rang înalt, printre care se numără Șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanți ai Statului Major al Apărării, conducerea Gărzii de Coastă, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Serviciului de Telecomunicații Speciale, comandanți de unități și mari unități, precum și familiile și prietenii absolvenților. Această ceremonie va reprezenta un moment deosebit în carierele tinerilor absolvenți și un prilej de mândrie pentru toți cei implicați în formarea lor militară și profesională.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00