Valeriu Cristian Barbuica organizează un Curs de Terapie cu Ventuze în Mangalia!

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Valeriu Cristian Barbuica, un cunoscut și apreciat specialist în osteopatie, kinetoterapie și masaj, este o figură remarcabilă în domeniul sănătății. Acesta a devenit Triplu Campion Mondial la Campionatele Mondiale de Masaj desfășurate la Macchu Picchu, Peru, în anul 2021, câștigând impresionantele 3 medalii de aur și ocupând primul loc la competiția Spa Talent din Italia. De-a lungul timpului, el a făcut parte ca juriu din echipa care a supervizat mai multe Campionate Internaționale de Masaj.

În prezent, Valeriu Cristian Barbuica, în calitate de Manager al echipei Christian Massage Therapy, organizează un Curs de Specializare în “Terapia cu Ventuze – Cupping Massage” în data de 4 august, eveniment care va avea loc în Mangalia.

Cursul reprezintă o oportunitate unică pentru participanți de a învăța o tehnică terapeutică inovatoare și rar întâlnită în România.

La curs, participanții vor fi inițiați în diverse tipuri de terapii cu ventuze de sticlă și ceramică, vor fi prezentate ventuzele unice în România și se vor familiariza cu terapia viscerală cu ventuze. De asemenea, cursanții vor învăța să trateze diverse afecțiuni osteomusculare, cum ar fi umărul înghețat, durerile cervicale, toracale, lombare și respiratorii, folosind masajul anticelulitic cu ventuze. O tehnică unică de ridicare și tonifiere a feselor cu ventuze va fi și ea prezentată, alături de indicații și contraindicații pentru această formă de terapie.

Cei interesați să participe la acest curs sunt rugați să se înscrie cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt limitate.

Pentru detalii despre costuri și înscriere, puteți suna la numărul de telefon: 0766 766 187.

Diplomele de specializare vor fi acordate tuturor participanților, iar aceștia vor primi suportul de curs necesar pentru aprofundarea cunoștințelor dobândite. Astfel, Cursul de Specializare în “Terapia cu Ventuze – Cupping Massage” organizat de Valeriu Cristian Barbuica în Mangalia promite să fie un eveniment de excepție în domeniul terapiilor alternative și al promovării sănătății.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00