David Garrett aduce magia muzicii clasice la București în turneul „ICONIC” 2023

de admin 2
0 comentariu 54 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Violonistul de renume, David Garrett, cunoscut în întreaga lume pentru abilitatea sa impresionantă de a cânta la vioară cu o viteză uluitoare, se pregătește să cucerească din nou inimile publicului în turneul său „ICONIC” din 2023. Evenimentul, care promovează cel mai recent material discografic de muzică clasică, va avea loc în cadrul Arenelor Romane din București, vineri, 18 august, începând cu ora 20:00.

David Garrett a devenit celebru pentru tehnica sa inegalabilă, virtuozitatea și modul unic în care abordează diverse stiluri muzicale. În acest turneu, talentatul violonist aduce muzica clasică în prim-plan prin reinterpretarea unor compoziții rare, semnate de mari virtuozi precum Franz Schubert, Antonio Vivaldi, Fritz Kreisler, Wolfgang Amadeus Mozart și mulți alții. În acompaniamentul său, se vor afla și alți muzicieni talentați, cum ar fi Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bas.

Un moment special din concert va fi dedicat unei lucrări românești de excepție, „Hora Staccato”, semnată de virtuozul Grigoraș Dinicu. Piesa a captivat publicul din toate colțurile lumii și a primit reacții extraordinare, ceea ce i-a adus aplauze îndelungate de fiecare dată și a făcut ca spectatorii să se ridice în picioare pentru a o aplauda într-un gest de apreciere sinceră.

Biletele pentru concertul „ICONIC” de la București sunt disponibile în rețeaua EVENTIM.RO și pot fi achiziționate la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc. Până în prezent, succesul acestui eveniment a fost incontestabil, cu un număr impresionant de bilete vândute în câteva luni de la debutul turneului și cu toate concertele organizate în peste 40 de locații din diferite continente fiind complet vândute.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00