Evenimente muzicale de excepție pe Faleza Cazinoului din Constanța: Corul Madrigal prezintă seria de concerte „Ave Maria”

de admin 2
0 comentariu 81 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

În perioada 11 – 16 august 2023, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, Programul Național Cantus Mundi și Primăria Municipiului Constanța aduc o serie de evenimente muzicale de excepție sub egida „Ave Maria”, ce vor avea loc pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Corul Madrigal, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, va prezenta nu mai puțin de 6 evenimente în aer liber, care vor marca Ziua Marinei Române și Sfânta Maria la malul Mării Negre:

  • În zilele de 12 – 13 și 15 – 16 august, de la ora 21:00, vor avea loc 4 reprezentații ale Spectacolului Extraordinar „Ave Maria”, sub conducerea dirijorilor Anna Ungureanu și Cezar Verlan, având ca invitat special pe Marius Manole.
  • În zilele de 11 și 14 august, de la ora 19:00, publicul va fi încântat de 2 concerte Cantus Mundi Fest Constanța, susținute de copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi, alături de 6 trupe și artiști consacrați ai muzicii rock, pop și folk: Vunk, Lora, Andrei Zamfir & Doru Trașcău (trupa The Mono Jacks), Ducu Bertzi, Mircea Baniciu și Emeric Imre.

Toate cele 6 spectacole și concerte vor avea loc pe Faleza Cazinoului Constanța – Farul Genovez, în zona grupului statuar Mihai Eminescu.

Detalii despre acces și bilete vor fi actualizate pe platformele online:

https://www.bilete.ro/ave-maria-corul-madrigal-si-marius-manole/

https://www.bilete.ro/ave-maria-la-constanta-corul-madrigal-si-marius-manole/

https://www.blt.ro/ave-maria-corul-madrigal-si-marius-manole.html

https://www.madrigal.ro/ro/stiri/ave-maria-si-cantus-mundi-fest-la-constanta-none

Aceste evenimente muzicale deosebite vor oferi publicului ocazia de a se bucura de momente memorabile și emoționante într-un cadru impresionant de la malul mării.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00