Fostul manager coordonator în UAT Mangalia, amendat și sancționat pentru activități ilegale

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Bogdan Daniel Banu, fost manager coordonator în cadrul UAT Mangalia, a fost surprins încercând să evite legea și a fost sancționat de Poliția Locală din Năvodari. În calitate de co-administrator al firmei S.C. Porto Del Sole S.R.L., Bogdan Daniel Banu a desfășurat activități economice de tip restaurant la adresa de pe Bulevardul Mamaia Nord, lot 2/2/5, fără a avea autorizație de funcționare eliberată de Primăria Năvodari. Aceasta se datorează faptului că obiectul său de activitate era declarat ca fiind închirierea spațiului, și nu desfășurarea activităților specifice unui restaurant.

În urma unui control efectuat pe 13 iulie a.c., Poliția Locală a sancționat firma S.C. Porto Del Sole S.R.L. pentru încălcarea legislației. Firma a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar activitatea economică a fost suspendată până la obținerea autorizației corespunzătoare.

În ciuda eforturilor făcute de firma S.C. Porto Del Sole S.R.L. pentru a anula decizia de suspendare a activității, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au respins cererea privind emiterea unei ordonanțe președințiale, considerând-o lipsită de interes. Sentința nu este încă definitivă și poate fi contestată.

În 2022, firma S.C. Porto Del Sole S.R.L. a raportat o cifră de afaceri de 184.874 de lei, un profit net de 74.490 de lei și datorii de 1.112.305 de lei. Este de menționat că Bogdan Banu, în calitate de fost manager coordonator în UAT Mangalia, a reușit să obțină mai multe contracte cu UAT Mangalia, chiar dacă activa în cadrul administrației publice. De asemenea, el mai deține și firma Top Management ING SRL, care are contracte încheiate cu statul.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00