Nunta încurcată în India: Un bărbat fuge de la propria nuntă când apare prima soție

de admin 2
0 comentariu 36 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Un incident neobișnuit s-a petrecut în India la o nuntă, când un bărbat a fugit de la propriul său eveniment de căsătorie în momentul în care, în mod neașteptat, a apărut prima sa soție, de care nu se despărțise oficial, informează IndiaToday.

În conformitate cu tradiția din India, familia miresei ar trebui să ofere o sumă de bani mirelui în momentul încheierii căsătoriei. Syed și Sana Samreen s-au căsătorit în anul 2019, iar la acea vreme, totul părea să decurgă normal.

Situația a devenit complicată când bărbatul a acuzat familia primei sale soții că nu i-a plătit suma convenită, din cauza efectelor pandemiei Covid-19. Atât familia fetei, cât și mirele proaspăt, au rămas fără locuri de muncă.

Cei doi tineri căsătoriți s-au mutat la familia miresei, iar timp de doi ani, familia acesteia i-a susținut financiar pe ambii soți. Acest lucru a dus la tensiuni, deoarece bărbatul solicita în mod repetat părinților săi suma convenită, în timp ce aceștia susțineau că și-au îndeplinit obligațiile financiare prin susținerea cuplului timp de doi ani.

Situția a escaladat atunci când Sana, prima soție a lui Syed, a aflat că acesta intenționează să se căsătorească cu o altă femeie. Ea a luat legătura cu poliția și au descins la locul nunții. Syed a reușit să fugă prin ușa din spate, iar de atunci, soarta și locația sa rămân necunoscute.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00