Pateuri cu brânză și caise din compot

de admin 2
0 comentarii 32 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 500 g aluat de foitaj;
  • 1 ou;
  • 1 gălbenuș;
  • 250 g brânză de vaci;
  • 5 linguri zahăr;
  • 1 plic zahăr vanilat;
  • 60 g unt;
  • 1 vârf de cuţit coajă de lămâie;
  • 6 jumătăţi de caise din compot.

Mod de preparare:

  1. Foaia de aluat o întinzi puţin şi o tai în şase pătrate. Aduni marginile la centrul fiecărui pătrat de aluat, apeşi uşor ca să se lipească şi ungi cu ou bătut.
  2. Mixezi brânza cu zahărul, untul topit, zahărul vanilat, gălbenuşul şi coaja de lămâie. Aşezi în fiecare centru al cuiburilor compoziţie de brânză şi deasupra pui câte o jumătate de caisă.
  3. Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptorul preîn­călzit pentru 20-30 de minute, la foc potrivit.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW