WhatsApp anunță o nouă funcționalitate: Mesajele video personale, trimise instant în conversații!

by admin 2
0 comentariu 14 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

WhatsApp va permite utilizatorilor să înregistreze și să trimită scurte videoclipuri direct în conversațiile lor. În contextul în care mesajele vocale au devenit o modalitate preferată de comunicare, datorită rapidității și siguranței lor, WhatsApp a decis să ofere acum și opțiunea de a trimite mesaje video instantanee. Această nouă facilitate va fi disponibilă în următoarele săptămâni.

“Mesajele video oferă posibilitatea de a răspunde în timp real, exprimând tot ceea ce doriți să comunicați și să arătați într-un interval de 60 de secunde”, a precizat echipa WhatsApp.

“Suntem convinși că aceasta va fi o modalitate plăcută de a împărtăși momente cu toată emoția pe care o puteți transmite într-un mesaj video, fie că este vorba de felicitări pentru o aniversare, râsul provocat de o glumă sau transmiterea unei veste bune”, au menționat reprezentanții aplicației.

Trimiterea unui mesaj video va fi la fel de ușoară precum transmiterea unui mesaj vocal. Cu doar o apăsare a butonului de trimitere a mesajului, veți putea comuta între modul audio și cel video. Înregistrarea unui mesaj audio sau video se va face în același mod, prin menținerea apăsată a butonului.

Un aspect important este că mesajele video vor fi redate fără sunet în mod implicit. Utilizatorii vor trebui să activeze manual sunetul pentru a asculta mesajul video primit.

WhatsApp asigură că mesajele video vor fi la fel de securizate ca și cele text, oferind utilizatorilor încredere în confidențialitatea comunicării.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00