ASUS lansează seria BR1402: Laptopuri robuste 2-în-1 pentru învățământul preuniversitar

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 5 minute de citit
A+A-
Reset

ASUS a anunțat lansarea seriei BR1402, ce cuprinde primele laptopuri robuste 2-în-1 cu ecran de 14 inchi, special concepute pentru învățământul preuniversitar. Aceste laptopuri au fost gândite pentru a se adapta nevoilor elevilor de astăzi și pentru cerințele învățământului hibrid.

Seria BR1402 vine în două variante: modelul BR1402C, în forma tradițională cu clapetă, și modelul BR1402F, cu un design convertibil ce se rabatează la 360°, transformându-se într-o tabletă multi-touch versatilă. Ambele laptopuri sunt construite conform standardelor militare și beneficiază de funcții de protecție inteligente pentru a ajuta elevii în procesul de învățare.

Aceste laptopuri sunt echipate cu elemente esențiale pentru învățarea hibridă, inclusiv o baterie cu autonomie de până la 10 ore, port USB-C® cu funcții complete, conectivitate Wi-Fi 6 pentru o conexiune rapidă și un design modular pentru întreținere ușoară și upgrade facil.

Cu un design fiabil și robust, multiple formate la alegere și opțiuni precum un stilou digital cu încărcare rapidă și o cameră foto orientată spre exterior, laptopurile din seria BR1402 oferă oportunități educaționale extinse pentru elevii de astăzi și pentru sistemul hibrid de învățare.

Seria ASUS BR1402 reprezintă primele laptopuri robuste 2-în-1 de 14 inchi din lume, special concepute pentru a corespunde nevoilor elevilor și cerințelor învățământului preuniversitar modern. Acestea au fost proiectate și testate pentru a îndeplini standardele de durabilitate de nivel militar. Carcasa este protejată de o bară de protecție din cauciuc pentru a reduce impactul șocurilor fizice. Suprafețele tastelor sunt acoperite cu un finisaj rezistent la amprente, iar o bară de cauciuc la bază oferă suport și aderență în timpul transportului.

Pentru a menține igienă maximă, tastatura, touchpad-ul și suportul pentru palmă sunt protejate cu tehnologia ASUS Antimicrobial Guard, care inhibă dezvoltarea bacteriilor și ajută la menținerea curățeniei laptopului.

Seria BR1402 dispune și de certificarea TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, protejând ochii elevilor în timpul utilizării îndelungate a laptopului.

Aceste laptopuri sunt prevăzute cu funcții de securitate, inclusiv un scut fizic pentru camera web pentru protecția confidențialității elevilor și securitate biometrică integrată pentru autentificare rapidă și sigură. De asemenea, beneficiază de tehnologia de anulare a zgomotului prin AI pentru o experiență optimă în videoconferințe.

Modelele ASUS BR1402 sunt echipate cu un ecran vibrant de 14″ și au o baterie ce asigură până la 10 ore de funcționare cu o singură încărcare. Acestea dispun și de tehnologie WiFi 6 pentru o conectivitate rapidă și sigură.

Seria BR1402 poate fi actualizată cu ușurință, oferind un slot pregătit să găzduiască SSD-uri de până la 1 TB și până la 256 GB de stocare rapidă UFS 2.1.

Conectivitatea este prioritate pentru această serie, oferind o gamă variată de porturi, inclusiv USB 3.2 Gen 1 Type-A, USB 3.2 Gen 1 Type-C® (cu funcții complete), USB 2.0 Type-C (PD, transfer de date), HDMI® 1.4b și mufă audio combo de 3,5 mm.

Pentru a răspunde nevoilor învățământului modern, modelul BR1402F dispune de un ecran tactil rabatabil la 360° și o cameră de 13 MP orientată spre exterior, plus un stylus MPP 2.0 opțional, cu încărcare rapidă.

Seria BR1402 este ușor de întreținut și de actualizat, cu un design modular ce permite înlocuirea rapidă a componentelor cheie. Laptopurile pot fi upgradate cu ușurință, oferind acces facil la SSD și sloturile de memorie.

Seria va fi disponibilă în România începând din august 2023, la prețuri pornind de la aproximativ 1.999 de lei.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00