Bomboane de trufe (fără trufe)

de admin 2
0 comentariu 49 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 800 g ciocolată menaj;
  • 150 g unt;
  • 200 g cacao;
  • 150 g nucă zdrobită grosier;
  • 2 linguri cu lapte rece;
  • esenţă de rom.

Mod de preparare:

  1. Dai prin răzătoare jumătate din cantitatea de ciocolată, iar restul o rupi bucăţele. Ciocolata rasă o amesteci cu cacaua. Ciocolata ruptă o pui într-un vas, torni cele 2 linguri de lapte şi o topeşti pe baie de aburi.
  2. Adaugi untul în momentul în care ciocolata este complet topită. Amesteci energic până când obţii un amestec cremos, apoi adaugi nucile şi câteva picături de esenţă de rom.
  3. Cu ajutorul unei linguriţe, când amestecul s-a răcit, formezi bomboane pe care le dai prin cacaua amestecată cu ciocolată.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00