Firma fostului consilier local PSD câștigă un nou contract în valoare de 1.808.497 de lei cu Primăria Mangalia

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Firma Total Private Guard, controlată de Nicolae Giuliano Voicu, fost consilier local PSD în Techirghiol, obține un nou contract cu Primăria Mangalia pentru furnizarea serviciilor de pază pentru obiectivele din patrimoniul municipiului. Contractul în valoare de 1.808.497 de lei a fost atribuit societății, ridicând astfel întrebări cu privire la transparența și corectitudinea procesului de licitație.

Această nu este prima colaborare a firmei lui Nicolae Giuliano Voicu cu Primăria Mangalia. În trecut, firma a mai semnat un contract similar, în urma căruia a încasat 1.538.550 de lei, fără TVA. Cu trecerea timpului, compania a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de servicii de pază pentru municipalitate, obținând astfel un avantaj considerabil în ceea ce privește contractele oferite de Primăria Mangalia.

Într-un raport al firmelor controlate de Nicolae Giuliano Voicu, se observă că aceasta deține mai multe afaceri, printre care Total Recycling SRL, Total Private Guard Security SRL, Total Auto Center SRL și Melania Impex SRL. În ciuda faptului că în 2022, firma Total Private Guard SRL a raportat o cifră de afaceri de 8.380.451 de lei și un profit de 1.984.286 de lei, există și datorii în valoare de 1.294.033 de lei.

Cu toate că firma a furnizat anterior un sistem de supraveghere video pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, valoarea acestui contract a fost de aproximativ 13.000 de lei. Cu toate acestea, noile contracte obținute cu Primăria Mangalia ridică semne de întrebare cu privire la transparența și echitatea procesului de atribuire a contractelor în instituțiile publice.

Giuliano Nicolae Voicu a fost candidat la primăria Techirghiol și la Consiliul Județean Constanța din partea diferitelor partide politice. Acesta deține și administrează firma de pază Total Private Guard SRL, fondată în 1994. Dat fiind statutul său politic și poziția de influență din trecut, atribuirea repetată a contractelor cu Primăria Mangalia ridică îngrijorări cu privire la practicile de achiziții publice și etica administrării fondurilor publice.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00