Acțiune de dezinsecție în Mangalia

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia anunță acțiunea de combatere avio-chimică a insectelor și dăunătorilor, care va avea loc marți, 1 august, în intervalul orar 06:00 – 11:00.

În cadrul acestei operațiuni de dezinsecție pe calea aerului, se vor trata zonele și spațiile verzi din municipiul Mangalia și stațiunile aferente. Primăria dorește să informeze apicultorii și sericicultorii din localitate și stațiuni să-și protejeze familiile de albine și crescătoriile de viermi de mătase de substanțele insecticide care vor fi distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

Totodată, ținând cont de siguranța și buna desfășurare a acțiunii, în cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, cum ar fi ploaie sau vânt puternic, această acțiune se va amâna și se va desfășura la o dată ulterioară care va fi comunicată în timp util.

Prin această acțiune, Primăria Municipiului Mangalia își propune să asigure un mediu sănătos și protejat împotriva insectelor și dăunătorilor, contribuind astfel la confortul și bunăstarea locuitorilor din zonă. În același timp, este important ca apicultorii și sericicultorii să coopereze pentru a-și proteja culturile și a menține echilibrul ecologic al zonei.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00