AUR își clarifică poziția față de Uniunea Europeană și vizează obținerea unui număr mai mare de eurodeputați

de admin 2
0 comentariu 107 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Astăzi, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a subliniat că formațiunea politică nu este antieuropeană și nici împotriva Uniunii Europene, ci este împotriva “tendințelor ideologice tot mai pronunțate ale actualei Comisii Europene”. AUR dorește să aibă cât mai mulți reprezentanți în Parlamentul European la alegerile din 2024 pentru a-și exprima opinia.

Într-un comunicat de presă, Claudiu Târziu a precizat: “Noi, AUR, nu suntem antieuropeni. Nici nu am putea fi astfel. Geografic, istoric, cultural, suntem în Europa. Noi, AUR, nu suntem nici împotriva Uniunii Europene, dar suntem împotriva tendințelor ideologice tot mai pronunțate ale actualei Comisii Europene, care e alcătuită din niște funcționari nealeși de nimeni, deci care nu au cenzura votului popular de care să se teamă și, prin urmare, fac ce doresc. Noi, AUR, sesizăm problemele din UE și suntem convinși că putem găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor. Vrem să îmbunătățim UE, să o readucem pe drumul gândit de părinții fondatori, drum similar valorilor care au stat la baza civilizației europene, valori astăzi ignorate. Între aceste valori, credința creștină este cea mai prigonită, cea mai ignorată și scoasă din cetate prin exercițiul de putere al acestei Comisii Europene.”

Senatorul AUR susține că formațiunea politică dorește să fie prezentă în Parlamentul European pentru a avea un cuvânt de spus în cadrul Uniunii. El afirmă că valul de simpatie din ce în ce mai mare pentru conservatorii din Uniunea Europeană ar putea produce o schimbare de majoritate în Parlamentul European, iar conservatorii din toate celelalte state membre ar trebui să câștige alegerile pentru a susține o uniune care să se întoarcă la valorile autentice.

AUR și-a lansat candidații pentru Parlamentul European în cadrul unui eveniment public luna trecută, iar acum își propune să obțină un număr cât mai mare de euro-deputați în următoarele alegeri europene.

“Sperăm că în 2024 românii ne vor da un număr consistent de voturi pentru a fi prezenți la Bruxelles și Strasbourg cu 15, poate cu 20 de europarlamentari care să lupte pentru România. România trebuie să aibă acolo apărătorii ei, apărătorii patriei române”, a adăugat Claudiu Târziu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00