Chifteluțe de dovlecei cu porumb

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mare; 
  • 100 g porumb din conservă;  
  • 2 fire ceapă verde; 
  • 2 căţei de usturoi;  
  • 130 g făină; 
  • 4-5 linguri ulei de măsline;  
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Speli, tai capetele şi dai dovlecelul prin răzătoarea mare. Apoi îl storci foarte bine de zeamă.
  2. Într-un bol, cerni făina şi adaugi dovlecelul ras, boabele de porumb scurse, ceapa tăiată mărunt şi usturoiul dat prin răzătoarea mică. Asezonezi cu sare şi piper după gust, apoi amesteci compoziţia.
  3. Încingi uleiul într-o tigaie, pui câte o lingură din amestec şi laşi chifteluţele să se rumenească pe ambele părţi, câteva minute la foc potrivit. Le serveşti calde.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00