Jazz and Blues & More: Călătorie muzicală fascinantă în stațiunea 2 Mai

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Jazz and Blues & More este un eveniment muzical plin de farmec și pasiune, care va avea loc în perioada 4-6 august 2023, în pitoreasca stațiune 2 Mai. Festivalul promite să fie o călătorie sonoră captivantă, ce îmbină muzica jazz și blues cu alte genuri muzicale fascinante.

Pe 4 august, vineri, festivalul va fi deschis într-un mod spectaculos, iar publicul este invitat să se bucure de sunetele fermecătoare ale proiectului “Călătorii printre nori”, susținut de talentații artiști Cernea, Godoroja & Pocorschi. Acești muzicieni își vor purta ascultătorii într-o călătorie muzicală ce va aduce adierea îmbietoare a norilor pe acordurile blues-ului.

Pe 5 august, sâmbătă, scena va fi animată de o serie de trupe remarcabile. În cadrul evenimentului, veți putea savura pasiunea și trăirea muzicală adusă de Mike Godoroja & Blues Spirit, energia electrizantă a trupei Black River, virtuozitatea acordurilor susținute de Chitarissimo și spiritul vibrant adus de Dixie Team.

Pe 6 august, duminică, în cea de-a treia și ultima zi a festivalului, muzica va ajunge la noi culmi de excelență, odată ce trupele Nightlosers, Trenul de Noapte, Catalina Beta Trio și Rock Montain School urcă pe scenă. Fiecare dintre aceste trupe aduce în fața publicului un stil unic și o abordare muzicală aparte, astfel încât toți participanții vor fi răsfățați cu momente deosebite și inedite.

Evenimentul va fi prezentat cu pasiune și entuziasm de către renumiții Mike Godoroja și Florian Lungu, care vor interacționa cu publicul, vor aduce o notă de umor și vor face ca fiecare moment să fie special.

Jazz and Blues & More promite să fie o experiență muzicală de neuitat, în care veți putea înfrunta universul sonor plin de armonie și emoție al jazzului și bluesului, dar și al altor genuri muzicale fascinante. Bucurați-vă de cântecele, dansul și bucuria pe care le aduce acest festival, într-un cadru deosebit în stațiunea 2 Mai și împărtășiți pasiunea pentru muzică, alături de artiști talentați și entuziaști, deopotrivă.

Intrarea este liberă!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00