Microsoft te ajută să îți repari de acasă controller-ul Xbox

by admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Microsoft a luat o mișcare în direcția bună pentru utilizatorii de controllere Xbox Elite Series 2 și modele standard, oferind acum posibilitatea de a cumpăra piese de schimb prin intermediul magazinului online al companiei. Indiferent dacă folosești un controller Xbox Elite Series 2 sau varianta standard, acum poți achiziționa direct de la producător tot ce ai nevoie pentru a repara controllerul, inclusiv plăci de bază, butoane, stick-uri, capace și altele. Această inițiativă vine ca o veste bună pentru utilizatori, oferindu-le o alternativă mai accesibilă în cazul în care controllerul lor suferă avarii.

În cazul controllerului Xbox Elite Series 2, piesele de schimb sunt relativ accesibile. De exemplu, în timp ce controllerul în sine costă 180€, un set de butoane costă aproximativ 24€, iar o placă de bază cu motoare de vibrații inclus este aproximativ 60€. În cazul controllerului standard, prețurile pieselor de schimb sunt și mai accesibile. Aceste prețuri mai reduse facilitează repararea controllerului acasă, economisind astfel utilizatorilor bani și timp.

Microsoft a făcut disponibil un ghid de reparații și un videoclip dedicat pe acest subiect, pentru a ajuta utilizatorii să efectueze reparațiile corect și în siguranță. Această inițiativă nu numai că oferă utilizatorilor o soluție mai convenabilă în cazul în care controllerul lor se defectează, dar deschide și posibilitatea pentru utilizatori să efectueze modificări personalizate, cum ar fi înlocuirea stick-urilor sau a butoanelor cu variante mai precise sau mai colorate.

Această mișcare din partea Microsoft demonstrează angajamentul companiei de a sprijini comunitatea de jucători și de a le oferi opțiuni mai flexibile și personalizate pentru utilizarea controllerelor lor Xbox. Astfel, acum ambele cele mai apreciate controllere de pe piață, Xbox Elite Series 2 și DualSense Edge, pot fi întreținute acasă pentru mulți ani de utilizare, reducând astfel nevoia de înlocuire frecventă și contribuind la o experiență de gaming mai durabilă și mai personalizată pentru toți jucătorii.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00