Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunță o discuție amplă despre salarizarea din sistemul de Justiție

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a dezvăluit că pe data de 17 august va avea loc o importantă discuție cu procurorul general, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), președintele CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) și ministrul Muncii, doamna Simona Bucura-Oprescu, pentru a aborda aspectele referitoare la salarizarea din sistemul de justiție. Această știre a fost relatată de sursa News.ro.

“Vă dau o știre în premieră – în data de 17 august va avea loc o discuție pe care am acceptat-o și eu împreună cu procurorul general, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, președintele CSM, șeful Parchetului General, cu ministrul Muncii, o discuție absolut necesară pe grila de salarizare pe sistemul de justiție”, a declarat Alina Gorghiu în cadrul unei conferințe de presă desfășurate marți la sediul PNL Călărași.

Senatoarea PNL a subliniat importanța acestei discuții, deoarece sistemul de justiție a avut de depășit multiple provocări în ultimii ani.

“Îmi doresc ca discuțiile să fie constructive, să avem un dialog echilibrat, care să permită acestui sistem de justiție să își desfășoare activitatea la standardele pe care trebuie să le desfășoare”, a adăugat Gorghiu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00