Proiectul ambițios al primarului comunei Agigea s-a finalizat: Elevii au o școală modernă!

de admin 2
0 comentariu 49 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Comuna Agigea avea nevoie de o școală modernă, un loc în care elevii să meargă și să-și petreacă cele câteva ore în cele mai bune condiții, astfel încât să dea randament la orele de curs. Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a implementat în urmă cu 3 ani un proiect pentru construirea unui astfel de campus, iar acum lucrările au fost finalizate.

Noua școală din Agigea va fi dotată cu aparatură de ultimă generație și echipamente inteligente pentru elevi. Ea va dispune de o parcare spațioasă, birouri administrative și săli speciale pentru clasa zero. Pentru elevii din învățământul primar și gimnazial, vor fi amenajate aproximativ 35 de clase. În plus, elevii vor avea acces la o sală pentru programul de după încheierea orelor de curs și o sală pentru program de sprijin și remediere.

Facilitățile școlii vor fi extinse și diversificate, incluzând un laborator de informatică, unul de biologie și unul de fizică și chimie. De asemenea, școala va avea un amfiteatru, o sală de mese, o bibliotecă și un cabinet medical pentru asigurarea unui mediu propice învățării și dezvoltării.

Pentru recreație, elevii de la clasa zero vor avea o curte separată pentru a evita anumite incidente. În plus, elevii vor beneficia și de facilități sportive, cum ar fi un teren de baschet, unul de fotbal și handbal și un teren de volei.

Sala de sport din incinta școlii este de asemenea modernă și bine echipată. Pentru confortul termic, școala dispune de o centrală termică eficientă. În exterior, elevii pot găsi o seră și o grădină, unde părinții pot petrece câteva minute în timp ce îi așteaptă pe copii să iasă de la orele de curs.

Această școală reprezintă un important pas în dezvoltarea educației și în asigurarea unui mediu adecvat pentru învățare și dezvoltare pentru elevii din comuna Agigea. Prin eforturile Primăriei și angajamentul autorităților locale, tinerii vor beneficia de o infrastructură modernă și de condiții propice pentru formarea lor ca viitori cetățeni responsabili și bine pregătiți.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00