Tabăra educațională pentru copii la Poliția de Frontieră Română: Border Police Kids Academy

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Copiii care și-au dorit ca în această vacanță de vară să îmbine activitățile instructive și amuzante cu disciplina și rigurozitatea au început primele antrenamente în Tabăra de campanie pentru copii – Border Police Kids Academy (Academia Poliției de Frontieră pentru Copii), organizată de Poliția de Frontieră Română (PFR).

La tabără participă douăzeci de elevi, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, din întreaga țară, inclusiv copii ai refugiaților ucraineni, care s-au înscris în urma anunțului făcut pe site-ul instituției (www.politiadefrontiera.ro). Printre aceștia, trei copii sunt de naționalitate ucraineană, selecționați cu sprijinul Organizației Internaționale pentru Migrație.

Border Police Kids Academy are loc la Școala de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin, amplasată în apropierea Dunării, fiind o zonă ideală pentru desfășurarea unor activități diverse din sfera atribuțiilor PFR.

Copiii participanți la tabără vor descoperi atribuțiile instituției noastre, valorile acesteia și activitățile pe care le desfășoară un polițist de frontieră în munca de zi cu zi. În plus, programul zilnic, care începe cu înviorarea de dimineață, va cuprinde teme practice de pregătire și vizite în teren, precum și jocuri în echipă cu specific grăniceresc, care îi vor învăța să-și ajute și să-și respecte colegii.

Pentru a-i urmări pe copii cum învață și se distrează realizând activitățile zilnice, am creat o pagină de Facebook dedicată (https://www.facebook.com) – Border Police Kids Academy – unde vom publica zilnic filme și fotografii din tabără.

Această activitate este organizată în parteneriat cu Decathlon, Organizația Internațională pentru Migrație – OIM, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – SNPPC, Asociația Internațională a Polițiștilor – IPA ROMANIA și Clubul Sportiv VICTORIA Drobeta Turnu Severin, de lângă STPF Mehedinți. Costurile taberei sunt asigurate de către organizatori și sponsori.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00