Gheorghe Slabu alege să se alăture partidului AUR

by admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Pe măsură ce se apropie alegerile locale din 2024, mai mulți actori politici din Constanța sunt în căutarea unei identități în cadrul unor partide și sunt hotărâți să pună cetățenii pe primul plan. Unul dintre exemplele cele mai recente este Gheorghe Slabu, fost consilier județean în Constanța în timpul perioadei în care făcea parte din PPDD.

După o absență temporară din sfera politică, Gheorghe Slabu a decis să se alăture partidului AUR și să-și aducă contribuția la viitorul acestei formațiuni. Conform declarațiilor sale, Gheorghe Slabu nu ocupă încă o poziție oficială în cadrul AUR, iar această situație este valabilă și pentru alți membri ai partidului. Pozițiile vor fi stabilite în cadrul Adunării Congresului Național al AUR.

„Partidul din care am plecat, PPDD, condus de Dan Diaconescu, a reprezentat o etapă în cariera noastră politică. Am deținut funcția de consilier județean în acel context. Acum, AUR reprezintă valorile naționaliste și patriotice ale poporului român. Acordăm o atenție deosebită individului. Acest lucru a fost evident în caravanele pe care le-am organizat la nivel național. Am inițiat caravana dedicată sănătății cu servicii medicale gratuite, și am implementat proiectul de microbuze școlare destinate celor mai defavorizați. Totodată, suntem dedicați dezvoltării culturale, deoarece o țară fără cultură este sortită eșecului. Trebuie să îi educăm pe copii prin cultură și să le oferim condiții excelente în școli pentru o dezvoltare armonioasă. Acești copii trebuie să rămână în țară pentru a contribui cu inteligența și creativitatea lor la progresul României”, a declarat Gheorghe Slabu.

Astfel, distribuirea pozițiilor în cadrul AUR va avea loc în cadrul Adunării Congresului Național al partidului. Deși data exactă a congresului nu este încă cunoscută, acesta va avea loc cu siguranță până la sfârșitul anului 2023.

„Înainte de Congresul Național, nu există poziții oficiale în partidul nostru. Toți ocupă funcții interimare și sunt implicați în activități specifice. Selectarea fiecărui membru pentru o anumită poziție va fi bazată pe merit, în funcție de activitățile pe care le desfășoară și de specializarea fiecăruia. Principiul nostru este meritocrația, unde profesioniștii ocupă poziții potrivite. Trecem de la amatorism la profesionalism, de la activități de rutină la abordări serioase. Data congresului nu este încă stabilită. Creșterea partidului în sondaje reflectă atractivitatea sa. Un exemplu este faptul că, după ultima activitate, trei autocare au plecat din Constanța către București, iar oamenii continuă să se înroleze în AUR. Partidul reprezintă o alternativă pentru revitalizarea și restaurarea României. Avem obiective radicale în domeniul economic, financiar și altele. Particip în diverse activități și interacționez cu oamenii, inclusiv cu cei interesați să ni se alăture. Am discutat cu George Simion și cu Claudiu Tîrziu. Platforma AUR este deschisă tuturor. Folosind această platformă, menținem legătura cu toți membrii din teritoriu, iar dialogurile cu conducerea centrală consolidează organizațiile locale”, a adăugat Gheorghe Slabu.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00