Înscrierile la Fotogeografica se prelungesc până pe 6 august

de admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

„Așteptăm cu bucurie toți pasionații de fotografie să își înscrie lucrările la cea de-a XXVII-a ediție a Salonului Național de Fotografie „Fotogeografica”, perioada de înscrieri fiind extinsă până pe data de 6 august 2023.

Înscrierile pot fi efectuate în continuare, comod și rapid, prin intermediul platformei online www.fotogeografica.ro. Toți cei interesați sunt invitați să participe în această competiție, având posibilitatea de a încadra fotografiile în cele trei secțiuni distincte ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural și wildlife. De asemenea, competiția este deschisă atât elevilor și studenților, cât și publicului larg, indiferent de vârstă, în secțiunea „open”.

Jurizarea lucrărilor, realizată de o echipă de specialiști în domeniu, va avea loc în perioada 15 – 25 august 2023. Rezultatele vor fi anunțate cu entuziasm în data de 12 octombrie 2023, cu ocazia vernisajului Salonului Național de Fotografie Fotogeografica 2023, care se va desfășura la prestigioasa Bibliotecă Națională a României.

Pe parcursul evenimentului, vor fi organizate diverse activități complementare și conexe, axate pe subiecte relevante din domeniul științei, culturii și sportului. Conferințe, seminarii și acțiuni de informare și conștientizare publică vor îmbogăți experiența participanților și vor aduce un plus de valoare evenimentului.

Juriul prestigios al competiției este alcătuit din experți de renume în diverse domenii fotografice:

  • Secțiunea patrimoniu cultural: Ana Dumitru, Claudia Tănăsescu, Dragoș Lumpan.
  • Secțiunea peisaj: Daniel Mîrlea, Gheorghe Popa, Zoltán Gergely Nagy.
  • Secțiunea wildlife: Alexandra Ion, Gabriel Șerban, Silviu Matei.
  • Președinte de onoare: Cristian Lascu.

Participanții au oportunitatea de a câștiga unul dintre cele trei premii puse în joc pentru fiecare dintre cele două secțiuni, în fiecare dintre categoriile anunțate. Aceste premii includ programe atractive, precum și tabere tematice, cum ar fi cele din cadrul „Romania Student Tour”, și workshop-uri în arii protejate, oferindu-le participanților oportunități valoroase de dezvoltare.

Această acțiune este inițiată și gestionată cu profesionalism de către Casa de Cultură a Studenților București, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, beneficiind de sprijinul generos al Bibliotecii Naționale a României.

Fotogeografica reprezintă un brand recunoscut în domeniu și se bucură de un palmares impresionant, reprezentând una dintre cele mai longevive inițiative culturale și educative din România. Acest eveniment de prestigiu, ce se dedică concursurilor de fotografie pentru tineret, are misiunea de a promova valorile naturii, cultura și tradițiile românești.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitați website-ul oficial al competiției: www.fotogeografica.ro.” – Paul Bordas.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00