85
Ingrediente:
- 125 g unt;
- 125 ml ulei de floarea soarelui;
- 250 ml apă;
- 3 linguri cacao;
- 300 g făină;
- 400 g zahăr;
- 1 praf de sare;
- 1 linguriţă praf de copt;
- 2 ouă;
- 150 ml iaurt;
- 100 g vişine congelate.
Mod de preparare:
- Topeşti într-o cratiţă untul, uleiul, apa şi cacaua. După care dă deoparte.
- În alt vas amestecă toate ingredintele uscate şi încorporează-le în cratiţa unde s-au omogenizat cacaua, untul și celelalte.
- Pune peste compoziție ouăle şi iaurtul şi amestecă bine.
- Toarnă compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi presară pe deasupra vişinele bine scurse.
- Dă tava la cuptor până trece testul scobitorii.
Poftă bună!