Șnițel de pui cu fulgi de porumb la cuptor

de admin 2
0 comentarii 31 vizualizari 0 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 piept de pui;
  • 3 linguri iaurt gras;
  • 200 g fulgi de porumb, simpli;
  • sare, piper;
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare:

  1. Tai pieptul de pui fâşii, pe care le speli şi le laşi puţin la scurs.
  2. Asezonezi iaurtul cu sare şi piper, după gust, şi aşezi puiul în tava de cuptor, unsă cu ulei.
  3. Torni iaurtul şi amesteci pentru a cuprinde fâşiile pe toate părţile.
  4. Zdrobeşti fulgii de porumb şi-i presari peste pui.
  5. Dai tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Serveşti cald, alături de mujdei de usturoi și cartofi prăjiți.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW