Explorarea spațiului în direct: NASA+ aduce misiunile spațiale pe ecranul tău

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

NASA a anunțat lansarea unui nou serviciu de streaming video care se va concentra pe transmisiuni live ale misiunilor spațiale și emisiuni originale despre misterele universului. Prin intermediul NASA+, se dorește crearea celei mai importante destinații pentru entuziaștii spațiului și ai universului, iar toate resursele educative furnizate de această platformă de streaming vor fi oferite gratuit. În acest mod, fiecare individ va avea acces la cunoștințe referitoare la spațiul cosmic care ne înconjoară.

„Vă punem la dispoziție universul prin intermediul acestei noi platforme de streaming. Transformarea identității noastre digitale ne va permite să împărtășim mai eficient modul în care NASA explorează necunoscutul în sfera aeriană și cosmică, inspiră prin revelații și inovează în numele întregii umanități.”, a declarat Marc Etkind, Administrator Asociat pentru Comunicare

Această platformă de streaming va furniza utilizatorilor acces la colecția existentă de conținut a agenției spațiale, alături de noi seriale și transmisiuni live din cadrul misiunilor efectuate. În spiritul conținutului gratuit, aplicația va fi disponibilă pe multiple platforme, inclusiv Android, iOS, în browser, pe dispozitive media precum Amazon TV sau Roku. Cu alte cuvinte, va fi ușor să te bucuri de conținutul dorit pe orice tip de dispozitiv.

„De la cercetarea exoplanetelor la înțelegerea mai profundă a schimbărilor climatice de pe Terra și a influenței Soarelui asupra planetei noastre, noile noastre pagini web și videoclipurile de pe NASA+ dezvăluie programele noastre de explorare într-o manieră interdisciplinară, consolidând astfel o legătură mai puternică cu vizitatorii și telespectatorii noștri.”, a declarat Nicky Fox, Administrator Asociat pentru Direcția Misiunilor Științifice

În prezent, NASA depune eforturi pentru a dezvălui tainele universului utilizând echipamente specializate, precum telescopul spațial James Webb, sau exploratori robotici precum rover-ul Perseverance și sonda spațială Juno. În deceniiile viitoare, accentul agenției se va îndrepta mai mult către explorarea umană, cu programul Artemis având ca obiectiv trimiterea de astronauți pe Lună. Următorul pas major va fi pasul pe Marte, iar prin intermediul noii platforme de streaming, aceste aventuri vor putea fi urmărite în timp real.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00