Furtuna Patricia pune stăpânire pe Europa și se îndreaptă spre România

de admin 2
0 comentariu 27 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Furtuna Patricia, un fenomen meteo deosebit de intens, a declanșat haos în mai multe țări europene și acum își îndreaptă atenția către teritoriul României. Caracterizată printr-o putere neobișnuit de destructivă, aceasta a lăsat în urmă inundații devastatoare în zonele pe care le-a afectat.

Coduri roșii de avertizare pentru furtuni au fost deja emise în diverse regiuni din Europa, în timp ce condițiile meteorologice au suferit schimbări dramatice pe întreg continentul.

În România, zilele de joi și vineri se anunță călduroase, cu temperaturi caniculare, iar începând de sâmbătă, se anticipează că vor avea loc furtuni de o intensitate remarcabilă.

Experții meteorologi au lansat avertizări de cod roșu și portocaliu în Germania, un cod portocaliu pentru furtuni în nordul Italiei, Slovenia și vestul Ungariei, precum și un cod galben pentru vânt și furtuni în Franța, Elveția și Belgia.

În plus, un val de căldură extraordinar de intens afectează estul și sud-estul Europei. Serbia se confruntă deja cu avertizări de cod roșu, în timp ce Bulgaria, Ungaria și Grecia au emis avertizări de cod portocaliu pentru condiții meteorologice extreme.

România nu rămâne neatinsă de furia furtunii Patricia. Harta zonelor afectate relevă că și în țara noastră vor avea loc fenomene meteo extreme. Furtuni puternice, împreună cu valul de căldură, se prognozează a se abate asupra regiunilor din sudul țării, precum și în vest și sud-est.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00