Jandarmii dezvăluie incidente de deținere și consum de droguri în Mangalia și Cernavodă

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Marți, 1 august, în timpul unei misiuni de patrulare desfășurate în orașul Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în plină zi, un bărbat pe digul de pe faleza orașului, care consuma o țigară ce emana un miros înțepător și părea să fie într-o stare vizibil euforică. În timp ce i-au solicitat actele de identitate, bărbatul a manifestat un comportament agitat, ceea ce a determinat jandarmii să procedeze la o percheziție corporală. Cu această ocazie, au fost găsite asupra sa două pachețele conținând o substanță de culoare verde-oliv.

Astăzi, joi, 3 august, în timpul unei misiuni de patrulare desfășurate pe timp de noapte în orașul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat doi bărbați pe o bancă. Fiind aproximativ ora 01:30, jandarmii au decis să îi legitimeze, constatând că ambii bărbați prezentau un comportament agitat. Având în vedere această atitudine, jandarmii au efectuat o percheziție corporală, identificând asupra unuia dintre bărbați un pachețel conținând o substanță de culoare verde-oliv. Celălalt bărbat a afirmat că se afla pe bancă în compania prietenului său deoarece dorea să consume împreună un joint.

Tuturor persoanelor menționate li s-au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și consum de substanțe interzise, conform prevederilor Legii 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Substanțele găsite asupra acestora au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor de poliție competente pentru continuarea investigațiilor.

Reamintim tuturor cetățenilor că, conform Articolului 4 al Legii 143/2000, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, constituie infracțiuni pedepsite cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00