Prima seară Untold: Bebe Rexha și-a surprins fanii cu prestația sa unică

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Așteptările și nerăbdarea au fost în cele din urmă răsplătite, deoarece Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din România, a inaugurat evenimentul aseară cu fast și entuziasm la Cluj-Napoca.

Într-o atmosferă încărcată de anticipare, zecile de mii de participanți s-au adunat pentru a se bucura din nou de magia festivalului în orașul transilvănean. Cluj Arena, locația principală a evenimentului, s-a dovedit a fi neîncăpătoare, atrăgând atât pe români, cât și pe cei ce au călătorit de departe pentru această experiență unică. Pe scenă au urcat artiști de renume, mulți dintre ei prezenți pentru prima oară în România.

Atmosfera magică a început să se contureze încă de la asfințit, când artista Ava Max a încântat publicul pe scena principală. Momentul culminant al serii l-a reprezentat concertul remarcabilei cântărețe americane Bebe Rexha, care a captivat audiența cu prestația sa unică, fiind pentru prima dată în această parte a Europei.

Pe parcursul serii, cele mai noi și populare hituri au umplut stadionul cu un cor al entuziasmului. Un moment surprinzător a fost reprezentat de apariția unui fan pe scenă, care a dansat alături de artista favorită.

Ceremonia oficială de deschidere a festivalului a avut loc în jurul orei 1 noaptea, în timpul recitalului artistului ALOK.

Distracția continuă și astăzi, o zi plină de anticipație pentru fanii festivalului, deoarece trupa Imagine Dragons va urca pe scenă, oferind o prestație ce așteaptă să intre în istorie, marcând prima lor apariție în România.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00