Tartă rapidă cu bacon

de admin 2
0 comentarii 30 vizualizari 0 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat foitaj;
  • 4 ouă;
  • ½ cană smântână;
  • 1 praf de sare;
  • piper;
  • 10 felii bacon prăjit şi tocat;
  • 1 cană brânză tare rasă.

Mod de preparare:

  1. Bate ouăle şi amestecă-le cu smântâna. Condimententează cu sare şi piper, după gust.
  2. Adaugă baconul şi brânza şi amestecă până se omogenizează.
  3. Aşează aluatul într-o tavă pentru tartă şi taie marginile.
  4. Toarnă compoziţia de smântână și ouă şi dă tarta la cuptorul cu microunde pentru 15-20 de minute.
  5. Dacă o prepari la cuptorul clasic, o ţii 35-40 de minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW