AUR aduce Caravana Medicală pentru ca românii să beneficieze de asistență medicală profesională

by admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

George Simion, președintele AUR, a comunicat că un număr semnificativ de cetățeni români nu au beneficiat niciodată de asistență medicală profesională. În acest context, a fost pusă în funcțiune Caravana Medicală, inițiativă considerată esențială pentru starea de sănătate a populației.

“Apreciem că mulți dintre concetățenii noștri nu au avut niciodată acces la îngrijiri medicale de specialitate. Suntem mândri să anunțăm înființarea acestei unități medicale mobile, chiar dacă am întâmpinat opoziții. Astăzi ne aflăm în al cincilea județ pe care îl vizităm, iar intenția noastră este să acoperim fiecare regiune a țării. Angajamentul nostru nu se oprește nici după alegeri, nici măcar după uzura echipamentelor medicale. Vom continua să strângem resurse pentru a dezvolta alte astfel de proiecte și vom persista în lupta pentru sănătatea românilor”, a subliniat George Simion.

Acesta a subliniat necesitatea unei asistențe medicale adecvate pentru mai mult de jumătate din populația României, care, din păcate, nu a avut acces la aceste servicii cruciale.

“Mai mult de jumătate din țara noastră este neglijată. Regiunile acestea nu au fost luate în considerare în PNRR și nu sunt integrate în niciun plan strategic, fie că vorbim de sistemul medical, de educație sau de alte domenii. Avem responsabilitatea de a interveni în această situație și de a face tot ceea ce ne stă în putință”, a adăugat Simion.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00