Jardinieră cu legume

de admin 2
0 comentarii 39 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g boabe mazăre proaspătă sau congelată;
  • 2 morcovi;
  • 100 g fasole verde;
  • 3-4 cartofi;
  • 1 linguriţă zahăr;
  • pătrunjel verde;
  • sare.

Ingrediente pentru vinegretă:

  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri zeamă lămâie;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Fierbi mazărea şi fasolea verde în apă cu sare şi o linguriţă de zahăr.
  2. Când sunt gata, scurgi apa în care au fiert şi aşezi legumele într-un castron.
  3. Fierbi cartofii cu coajă şi morcovii în apă cu sare. Când sunt pătrunși, îi strecori. Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cuburi, iar morcovii îi tai felii.
  4. Separat, prepari un sos vinegretă, mixând uleiul cu zeama de lămâie, sarea şi piperul, după gust.
  5. Amesteci mazărea, fasolea verde, cartofii şi morcovii. Adaugi pătrunjelul verde, după care asezonezi cu sosul vinegretă.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW